Սննդային մշակույթից մինչև առողջ սնուցում
Հունվարի 31-ին ժամը 19:30 Team Time-ը կհյուրընկալի սննդագիտության դոկտոր (Իտալիա), ԳԱԱ Էկոկենտրոնի սննդի ռիսկերի կենտրոնի ղեկավար David Pipoyan-ին։
Հանդիպման թեման է՝ «Սննդային մշակույթից մինչև առողջ սնուցում»:
Անդրադառնալու ենք հետևյալ թեմաներին՝
• Ի՞նչ դեր ունի սննդակարգը աշխարհայացքի ձևավորման գործընթացում
• UNESCO և հայկական լավաշ
• Սնունդը՝ որպես մշակութային արժեք
• Ֆոերբախ: Մենք այն ենք, ինչ ուտում ենք
• Հայի սննդակարգն ու սննդային սովորություները, միֆերն և սխալները հայակական մենթալիտետի համատեքստում
Մուտքի արժեքը 1000 դրամ՝ ներառյալ սուրճ, թեյ և քաղցրավենիք:
Доставка бесплатно. Оплата наличными при доставке.
В случае возникновения вопросов звоните +37460276000
Վայ, Գրիգ Գրիգ 2 (Ստանիսլավ...
Ереванский русский драматический театр имени Ко...
Տոմսերի արժեքը՝ 2000-6000 դրամ։
2022 միստերիա հիստերիա
Государственный театр музыкальной комедии имени...
Տոմսերի արժեքը 1500-ից 8000 դրամ, տևողությունը 1 ժամ 20 րոպե