Սննդային մշակույթից մինչև առողջ սնուցում
Հունվարի 31-ին ժամը 19:30 Team Time-ը կհյուրընկալի սննդագիտության դոկտոր (Իտալիա), ԳԱԱ Էկոկենտրոնի սննդի ռիսկերի կենտրոնի ղեկավար David Pipoyan-ին։
Հանդիպման թեման է՝ «Սննդային մշակույթից մինչև առողջ սնուցում»:
Անդրադառնալու ենք հետևյալ թեմաներին՝
• Ի՞նչ դեր ունի սննդակարգը աշխարհայացքի ձևավորման գործընթացում
• UNESCO և հայկական լավաշ
• Սնունդը՝ որպես մշակութային արժեք
• Ֆոերբախ: Մենք այն ենք, ինչ ուտում ենք
• Հայի սննդակարգն ու սննդային սովորություները, միֆերն և սխալները հայակական մենթալիտետի համատեքստում
Մուտքի արժեքը 1000 դրամ՝ ներառյալ սուրճ, թեյ և քաղցրավենիք:
Free delivery. Pay on delivery.
For support please call +374 60 276 000
Արթուրո Ուիի կարիերան, որ պ...
The Gabriel Sundukyan State Academic Theatre
Տոմսերի արժեքը՝ 2000-10000դր.:
Գայանե
Armenian National Academic Theatre of Opera and...
Տոմսերի արժեքը՝ Ապրիլ՝ 5000-20000 դրամ Մայիս ՝ 5000-15000դրամ: