Սննդային մշակույթից մինչև առողջ սնուցում
Past
31
January
Tuesday
19:30
Հունվարի 31-ին ժամը 19:30 Team Time-ը կհյուրընկալի սննդագիտության դոկտոր (Իտալիա), ԳԱԱ Էկոկենտրոնի սննդի ռիսկերի կենտրոնի ղեկավար David Pipoyan-ին։
Հանդիպման թեման է՝ «Սննդային մշակույթից մինչև առողջ սնուցում»:
Անդրադառնալու ենք հետևյալ թեմաներին՝
• Ի՞նչ դեր ունի սննդակարգը աշխարհայացքի ձևավորման գործընթացում
• UNESCO և հայկական լավաշ
• Սնունդը՝ որպես մշակութային արժեք
• Ֆոերբախ: Մենք այն ենք, ինչ ուտում ենք
• Հայի սննդակարգն ու սննդային սովորություները, միֆերն և սխալները հայակական մենթալիտետի համատեքստում
Մուտքի արժեքը 1000 դրամ՝ ներառյալ սուրճ, թեյ և քաղցրավենիք: